Preview Mode Links will not work in preview mode

Androidworld Podcast

Dec 14, 2018

In deze podcast praat Claudia ons bij over de OnePlus 6T McLaren die ze heel even heeft mogen vasthouden. We praten ook over de Nokia 7.1 en de review die we erover geschreven hebben. 

Sebastien sluit hierbij aan met een verhaal over de strategie van Nokia. We sluiten af met de jaarvideo van YouTube die niet in goede...


AW Hangout #175, China is leuk maar vreemd

Dec 7, 2018

Onze editor Seb is een aantal dagen naar China geweest. Dat was een bijzondere ervaring en hij vertaald daar uitvoerig over.


Nov 16, 2018

In deze podcast bespreken we onder andere de Google Pixel 3 en de buigbare schermen. Ook vragen we ons af wat de strategie van OnePlus op de lange termijn is.


Oct 24, 2018

HMD Global heeft een klein team waarmee het het merk Nokia in de Benelux vertegenwoordigt.  Wout Martens is samen met Stefan de Clerck de kern van dit team dat sinds twee jaar dag en nacht werkt aan het merk Nokia. Wout is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie en werkte voordat HMD Global de naam Nokia ging...


Sep 25, 2018

Wow, het is 5 maanden geleden dat we een podcast hebben gemaakt, maar we zijn terug. Dit is de eerste podcast waar Seb onze nieuwe editor bij aanwezig is. 

In deze aflevering behandelen we onder andere de keuze van OnePlus om geen headphonejack in de OnePlus 6T te stoppen.

Techniek door Stijn Wanders