Preview Mode Links will not work in preview mode

Androidworld Podcast

Dec 19, 2020

ESET is een bedrijf dat al heel lang meeloopt en heel veel gebruikers beschermt tegen de gevaren van het internet. De wereld veranderd en dus ook het internet en de gevaren van het internet. Hier spreken we over met Dave Maasland, hij is CEO van de Nederlandse tak van het bedrijf.


Dec 8, 2020

Terwijl de winter zachtjes zijn intrede doet zitten wij in een warme studio deze podcast te maken. We hebben het over de tsunami aan Spotify Wrapped lijstjes die ons overspoelen. Daarnaast hebben we het over de nieuwe Snapdragon 888 die onze smartphones nog sneller moeten maken.


Dec 2, 2020

We nemen deze podcast op Black Friday op en het lijkt net of de hele wereld gek is geworden van de koopjes. Wij brengen je terug op aarde met onze hands-on van de LG Wing en de Pixel 5. 


Nov 22, 2020

We hebben even een week overgeslagen maar daar zijn we weer met een nieuwe aflevering van de AW Hangout. In deze podcast hebben we het vooral over Google Photos. Deze dienst gaat van gratis naar een betaalde dienst, tenminste wanneer je over de 15 GB gaat. 


Oct 31, 2020

We hebben al eerder gesproken met Leandro maar deze keer trekken we hem ook voor de microfoon van de AW Hangout.

Met hem praten we over het ontwerpen van software voor de OnePlus toestellen en wat daarbij komt kijken.