Preview Mode Links will not work in preview mode

Androidworld Podcast

Jun 26, 2020

Met heet zweet op het voorhoofd nemen we toch plaats achter de microfoon om de AW Hangout op te nemen. Na het interview met Ivo  van vorige week behandelen we deze keer wat kleinere onderwerpen.

We staan uitgebreid stil bij OnePlus. Deze week kondigden ze aan dat een lijn met betaalbare smartphones gingen uitbrengen....


Jun 19, 2020

In deze aflevering kijken we niet naar de afgelopen week maar hebben we een vraaggesprek met Ivo Jansch. Hij zit namens het bedrijfsleven in het team dat samen met de overheid de Corona-app aan het ontwikkelen is. 


Jun 13, 2020

Deze week kwam de officiƫle beta uit van Android 11 en dat zorgt altijd voor een beetje opwinding op de redactie. Google heeft een aantal extra's toegevoegd op het gebied van onder andere smarthone. Wat dat is bespreken we in deze podcast.


Jun 5, 2020

Ondanks een enigzins 'matte' week hebben we genoeg om over te praten in aflevering 202 van de AW Hangout. We beginnen met het nieuws dat een foto je toestel kan laten crashen. Dat is helemaal niet grappig want sommige toestellen kwamen niet meer uit de bootloop. Sebastien vertelt hoe dat nu kwam en weat je er aan kan...